?>

За Нас

VALEA е български производител на луксозно дамско бельо,който обръща внимание на всяка жена,за да удовлетвори модните й желания и да й даде възможност да се почувства красива,без значение какво е тялото й.

От години фирмата създава уникални модели за жени с всякакъв тип фигура.Нашите почитателки са жени от всички възрасти,със силно подчертан фин и изящен вкус.Със своите прекрасни продукти с доказано качество,марката се наложи на светоения пазар.

Ние използваме най-качествените материи,подбрани от водещи европейски производители и създаваме невероятни модели нестандартни и класически кройки,разнообразна цветова гама,която може да задоволи и най-изтънчения вкус,чувствена смесица от дантели,съблазнителни бродерии и тюл,съчетани с разнообразие от аксесоари,провокира романтика и сексапил,а сутиените за голям бюст е наша запазена марка.

Произвеждаме и предлагаме още сутиени от типа push up,боди,корсети,прашки,бикини,бикини свисока талия,колани.

Фирмата осъществява дистрибуция на своите продукти в Холандия, Белгия, Унгария, Полша, Гърция, Франция, Швейцария, Австралия, Германия, Испания, Литва, Корея, Израел, Великобритания, Норвегия, Чехия, Финландия, Русия, Австрия, Латвия, САЩ, Белаарус, Дания, Португалия, Румъния, Швеция, Украйна, Словакия, Хърватия, Словения, Естония, Италия, Канада, Кипър, Нова Зенладия, Ирландия.

Добре дошли в приказния свят на бельото,произведено от VALEA!


При изпълнение на дейността  по проект „Преодоляване недостига на средства и липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ е спазен принципа на хоризонталните политики на ЕС за устойчиво развитие. Предоставените безвъзмездни средства спомогнаха бенефициента да се възстанови, да продължи да функционира и да преодолее икономическите последици от пандемията COVID-19. Изпълнението на дейността по проекта, чрез осигурения оперативен капитал спомогна  да се преодолее недостигът на средства. Изплатени бяха разходи за материали през периода 01.02.2020 г. - 09.12.2020 г. на обща стойност 10 000.00 лв.